(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Sachr
Potřebné ingredience
přísady na sachr
čokoláda
marcipán
Postup přípravy
Měla jsem zbytky marcipánu tak jsem ho chtěla zpracovat.Upekla jsem sach ale na plechu ne v dortové formě. Rozřízla na 3 stejné díly a rozehřátou (tekutou) marmeládou slepila k sobě, polila čokoládou a jen trošku nazdobila marcipánem.Byl hned snědenej :-)) tak snad i dobrej
po prvním rozkrojení zbylo "jen" toto a i to se přidalo a bylo snědeno
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
PATaPET
(upraveno)
17. 4. 2008, 22:46
dortik vypada uzasne.je opravdu krasny,chystam se ho udelat pro tchana,bude to muj prvni tak jsem se chtela zeptat jak tam lepite ten marcipan? nebo hned na teplou cokoladu? dekuji za odpoved
Luky1
(upraveno)
20. 4. 2008, 18:56
@PATaPET
omlouvám se že odpovídám až nyní.Měla jsem štěteček lehce namočený ve vodě a kytičku za spoda vždy lehce o ten kartáček otřela,jen lehce stačí a čistá voda.Držím pěstičky ať se povede a děkuji,jsem ráda že se líbí
Init
(upraveno)
7. 4. 2008, 19:26
Je vidět, že jste stejně postižená marcipánem, jako já, zbytky marcipánu taky přidávám, kde se dá, ale vy to máte ještě krásné na koukání
rada27
(upraveno)
7. 4. 2008, 14:45
nádhera